Artikelen

Alles wat je moet weten over bacteriële vaginose

Bacteriële vaginose is een van de meest voorkomende vaginale infecties. Lees meer over de symptomen, oorzaken en behandeling!

Bacteriële vaginose en zwangerschap

Bacteriële vaginose tijdens de zwangerschap kan een sterke (vis)geur en afscheiding veroorzaken. Lees meer over de oorzaken, symptomen en behandeling!

De behandeling van vaginale schimmelinfecties

Candida is een veelvoorkomende vaginale infectie die symptomen veroorzaakt als afscheiding en jeuk. Lees meer over de behandeling!

Vaginale schimmelinfecties tijdens de zwangerschap

Candida tijdens de zwangerschap is een veelvoorkomend vaginaal ongemak. Lees hier meer over de oorzaken, symptomen en mogelijke behandeling!

Sterke (vis)geur

Een sterke (vis)geur kan een indicatie zijn van een vaginale infectie. Lees meer over de mogelijke oorzaak, andere symptomen en behandeling!

Oorzaken van pijn tijdens het vrijen

Er zijn veel oorzaken van pijn tijdens het vrijen. Lees meer over deze oorzaken, hoe je ze kunt verlichten en manieren om pijn te voorkomen!

Vaginale hygiëne

Vaginale hygiëne kan vaginale ongemakken en infecties helpen voorkomen. Lees meer over hoe je je vagina kunt verzorgen!

8 tips om intieme problemen te voorkomen

Vaginale hygiëne kan je helpen ongemakken en zelfs infecties te voorkomen. Lees meer over de do’s and don’ts van intieme verzorging!

Vaginale droogheid: Oorzaken en behandeling

Vaginale droogheid houdt meestal verband met de overgang maar kan op elke leeftijd voorkomen. Lees meer over de oorzaken en de mogelijke behandeling.

Wat zegt je vaginale afscheiding over je vaginale gezondheid?

Vaginale afscheiding is heel normaal. Een verandering in de afscheiding kan echter een indicatie zijn van iets ernstigers, zoals een infectie. Lees meer over de kleur van de afscheiding!

Verschil tussen candida-infectie en bacteriële vaginose

Bacteriële vaginose en candida-infectie zijn de meest voorkomende vaginale infecties. Lees meer over de verschillen in oorzaken, symptomen en behandeling!

Vaginale infecties en antibiotica

Lees meer over hoe antibiotica de vaginale balans kunnen verstoren en hoe je vaginale ongemakken als bijwerking van antibioticatherapie kunt voorkomen.